Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Αποσυσκευασμένο μόνο

Micro Crossneck 2.0 Gold Σκούτερ Freestyle

Το Cross Neck είναι το σκούτερ stunt της επιλογής πολλών επαγγελματιών αναβατών, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας σκούτερ stunt Micro Xtreme. Το Cross Neck ονομάζεται έτσι λόγω της ισχυρής κατασκευής του με μονοκόμματο κεφάλι και κάτω σωλήνα. Είναι...
Αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν
Επιλογή εναλλακτικού προϊόντος (4)

Κωδικός προϊόντος: 961179 | ID: 961179

Micro Crossneck 2.0 Gold Σκούτερ Freestyle

Αποσυσκευασμένο μόνο
Με την αρχική συσκευασία
Φθαρμένη συσκευασία
Νέο, αχρησιμοποίητο προϊόν στην αρχική του συσκευασία. 100% λειτουργικό και χωρίς σημάδια φθοράς. Πλήρης, τουλάχιστον 2ετής εγγύηση. Το προϊόν αγοράστηκε, αποσυσκευάστηκε και επιστράφηκε σε αχρησιμοποίητη κατάσταση σε άλλους πελάτες ή αποσυσκευάστηκε για σκοπούς επιθεώρησης ή φωτογράφησης μόνο για το eshop., Φθαρμένη συσκευασία.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Το Cross Neck είναι το σκούτερ stunt της επιλογής πολλών επαγγελματιών αναβατών, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας σκούτερ stunt Micro Xtreme. Το Cross Neck ονομάζεται έτσι λόγω της ισχυρής κατασκευής του με μονοκόμματο κεφάλι και κάτω σωλήνα. Είναι επίσης μια φανταστική επιλογή για ψηλότερους αναβάτες που μόλις ξεκινούν. Ένα κομψό σκούτερ κορυφαίων προδιαγραφών, που δεν θα φαίνεται παράταιρο σε κανένα skatepark που σίγουρα θα γίνει επιτυχία στο skatepark. Λάβετε υπόψη ότι το σκούτερ Stunt Cross Neck δεν διπλώνει. Όλα τα καλά σκούτερ κασκαντέρ δεν διπλώνουν – αυτό γίνεται για να διατηρηθεί η δύναμη του σκούτερ όταν ένα παιδί εκτελεί άλματα, κόλπα ή ακροβατικά.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Ηλικιακή ομάδα

Ηλικιακή κατηγορία


Ιδιότητες

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

Gold

Φορτίο επί πληρωμή

Ρουλεμάν

Σύστημα φρένων


Διαστάσεις και βάρος

Διάμετρος τροχού

Βάρος

4,1 kg


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ