Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Φθαρμένο

Meinl FL13NT Floatune Natural Conga

Φθαρμένο

Meinl FL13NT Floatune Natural Conga

Conga "Tumba" από τη σειρά Floatune που διαθέτει το σύστημα συντονισμού Floatune που είναι μια αληθινή και μοναδική καινοτομία της MEINL. Όλο το υλικό στερέωσης χρωμίου είναι πλήρως απομονωμένο από το κέλυφος. Αυτό αποφεύγει την ανάγκη διάτρησης...
Αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν

Κωδικός προϊόντος: 962447 | ID: 962447

Meinl FL13NT Floatune Natural Conga

Φθαρμένο
Ελαφρά φθαρμένο
Ρωγμή στο βερνίκι
Λειτουργικό αλλά μεταχειρισμένο προϊόν, προϊόν που επισκευάστηκε ή προϊόν με ελλείποντα εξαρτήματα. Το προϊόν έχει ορατά σημάδια χρήσης ή ζημιάς. Καλύπτεται από εγγύηση 24 μηνών. Έχει υποβληθεί σε ενδελεχή τεχνικό έλεγχο για να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητά του., Ρωγμή στο βερνίκι.
Φωτογραφίες ζημιών στο προϊόν

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Conga "Tumba" από τη σειρά Floatune που διαθέτει το σύστημα συντονισμού Floatune που είναι μια αληθινή και μοναδική καινοτομία της MEINL. Όλο το υλικό στερέωσης χρωμίου είναι πλήρως απομονωμένο από το κέλυφος. Αυτό αποφεύγει την ανάγκη διάτρησης του κελύφους και τοποθέτησης υλικού με μπουλόνια, γεγονός που μειώνει τους συντονιστικούς κραδασμούς του κελύφους. Το σύστημα συντονισμού Floatune συντονίζεται ακριβώς όπως τα conga εξοπλισμένα με ωτίδα, μόνο με βελτιωμένο ήχο. Αυτό το conga διαθέτει κεφαλή βουβάλου True Skin με διάμετρο 13" (330,2 mm), δίφυλλο κέλυφος βελανιδιάς Siam, στρογγυλεμένες ζάντες SSR 4 mm και ισχυρές ωτίδες ρύθμισης 10 mm. Περιλαμβάνονται μια πατενταρισμένη προστασία conga, ηχητικά μαξιλάρια, μια θήκη αξεσουάρ, ένα κλειδί συντονισμού σε σχήμα L και ένα λάδι συντονισμού. Ύψος: 30”/762 χλστ. Σχέδιο φυσικού χρώματος με γυαλιστερό φινίρισμα.

Καταλληλότητα

Τύπος

Λειτουργίες

Αποσφαλμάτωση

Υλικό

Υλικό

Συσκευασία

Η συσκευασία περιέχει

Διαστάσεις και βάρος

Μέσος

13"

Διάμετρος (ίντσες)

13

Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ταϊλάνδη