Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Konig & Meyer 23870

Η ατομική λύση για τον χώρο εργασίας σας. Με αυτό το στήριγμα τοίχου μπορείτε να τοποθετήσετε μια οθόνη μεγέθους έως και 32" με εξοικονόμηση χώρου και εργονομικό τρόπο. Η στιβαρή κατασκευή από αλουμίνιο με το ενσωματωμένο ελατήριο αερίου μπορεί να...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, δες τα εναλλακτικά προϊόντα (4).
Βάση για Υπολογιστή Konig & Meyer 23870

Konig & Meyer 23870

53 €

Κωδικός προϊόντος: 23870-000-55 | ID: 430524

Konig & Meyer 23870

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Η ατομική λύση για τον χώρο εργασίας σας. Με αυτό το στήριγμα τοίχου μπορείτε να τοποθετήσετε μια οθόνη μεγέθους έως και 32" με εξοικονόμηση χώρου και εργονομικό τρόπο. Η στιβαρή κατασκευή από αλουμίνιο με το ενσωματωμένο ελατήριο αερίου μπορεί να αντέξει φορτίο 8 κιλών. Η πλάκα σύνδεσης έχει σχεδιαστεί για μεγέθη VESA 75/75 και 100/100 Συνεχής ρύθμιση ύψους 350 χιλ. Το τμήμα κεφαλής μπορεί να κλίνει, να περιστρέφεται και να περιστρέφεται απεριόριστα για τέλεια θέαση και βελτιωμένη στάση εργασίας. Η ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων εξασφαλίζει έναν τακτοποιημένο και επαγγελματικό χώρο εργασίας.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Κατάλληλο για

Monitor Screen


Λειτουργίες

Ρυθμιζόμενο ύψος


Ιδιότητες

Μεταφορική ικανότητα

8 kg

Χρώμα

Μαύρο χρώμα


Υλικό

Υλικό

Αλουμίνιο


Αξεσουάρ

Στήριγμα

VESA 75/100


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Προτεινόμενα αξεσουάρ