Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Konig & Meyer 19766 Βάση για Υπολογιστή

5
Καθολική θήκη tablet με βολικό μηχανισμό σύσφιξης για ταμπλέτες που κυμαίνονται σε μεγέθη από περίπου. 10" έως 16" σε οριζόντια - και περίπου. 7" έως 13" σε κάθετη θέση. Το εύρος σύσφιξης της θήκης tablet PC είναι μεταξύ 155 και 307 mm. Η θήκη...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, δες τα εναλλακτικά προϊόντα (4).
Βάση για Υπολογιστή Konig & Meyer 19766 Βάση για Υπολογιστή

Konig & Meyer 19766 Βάση για Υπολογιστή

34 €

Κωδικός προϊόντος: 19766-000-55 | ID: 450506

Konig & Meyer 19766 Βάση για Υπολογιστή

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Καθολική θήκη tablet με βολικό μηχανισμό σύσφιξης για ταμπλέτες που κυμαίνονται σε μεγέθη από περίπου. 10" έως 16" σε οριζόντια - και περίπου. 7" έως 13" σε κάθετη θέση. Το εύρος σύσφιξης της θήκης tablet PC είναι μεταξύ 155 και 307 mm. Η θήκη tablet είναι κατασκευασμένη από πλαστικό βιολογικής βάσης. Αυτά τα πλαστικά περιέχουν αναλογία από 50% έως και 100% ανανεώσιμων φυτικών πρώτων υλών. Η χρήση ανανεώσιμων πρώτων υλών συμβάλλει στη διατήρηση περιορισμένων πόρων πετρελαίου και στη μείωση των επιβλαβών εκπομπών CO2. Περισσότερες πληροφορίες για τα πλαστικά με βιολογική βάση στη διεύθυνση: bioplastic.km.de. Η βάση είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλη για ταμπλέτες με προστατευτικό κάλυμμα ή θήκη πάχους έως 20 mm. Οι επικαλυπτόμενες σιαγόνες σύσφιξης με ενσωματωμένο ελαστικό μαξιλαράκι εγγυώνται ασφαλές κράτημα και εξαλείφουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο δόνησης. Η λειτουργία των στοιχείων λειτουργίας στη συσκευή δεν επηρεάζεται. Το στήριγμα μπορεί να γείρει, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να το τοποθετήσει ξεχωριστά. Είτε στη σκηνή, είτε στην αίθουσα προβών είτε στο σπίτι - χάρη στο εσωτερικό σπείρωμα 3/8" ή 5/8", η βάση μπορεί να βιδωθεί γρήγορα και εύκολα σε οποιαδήποτε βάση μικροφώνου.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Μέγεθος

Μέγιστο ύψος

Ελάχιστο ύψος


Λειτουργίες

Ρυθμιζόμενο ύψος


Ιδιότητες

Υλικό

Υλικό

Οικολογικό πλαστικό


Διαστάσεις και βάρος

Βάρος

0,33 kg


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Κίνα


Βαθμολογίες

5 / 5

Με βάση τον αριθμό των κριτικών: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Όλες οι κριτικές προέρχονται από επαληθευμένους πελάτες που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν από εμάς στο παρελθόν.

M

Mario D.

hr Σημαία

Κροατία

29.07.2022

A very high-quality stand, like all k&m products.

Αυτόματη μετάφραση

Αυτή η κριτική δεν μπορεί να μεταφραστεί.