Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Konig & Meyer 12196 Βάση για Υπολογιστή Σταντ

Καλόμορφη βάση φορητού υπολογιστή που εξοικονομεί χώρο με επιτραπέζιο σφιγκτήρα για τον φορητό DJ και μουσικό. Λόγω της λειτουργικότητας και της ευελιξίας του, η βάση φορητού υπολογιστή μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί σε χρόνο...
Μόνο με παραγγελία
Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά την παράδοση από τον προμηθευτή.
Με βάσει παραγγελίας θα προσπαθήσουμε να παραλάβουμε το προϊόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, δες τα εναλλακτικά προϊόντα (4).
96,90 €
Βάση για Υπολογιστή Konig & Meyer 12196 Βάση για Υπολογιστή Σταντ

Konig & Meyer 12196 Βάση για Υπολογιστή Σταντ

96,90 €

Κωδικός προϊόντος: 12196 | ID: 1041347

Konig & Meyer 12196 Βάση για Υπολογιστή Σταντ

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Καλόμορφη βάση φορητού υπολογιστή που εξοικονομεί χώρο με επιτραπέζιο σφιγκτήρα για τον φορητό DJ και μουσικό. Λόγω της λειτουργικότητας και της ευελιξίας του, η βάση φορητού υπολογιστή μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί σε χρόνο μηδέν. Ο επιτραπέζιος σφιγκτήρας πλάτους 120 mm και βάθους 65 mm είναι κατάλληλος για πάχος ραφιού από 10 έως 58 mm και στερεώνεται με δύο βίδες σύσφιξης. Το ράφι αλουμινίου 303 x 284 mm είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος από 245 έως 410 mm. Η κλίση μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με ακρίβεια σε βήματα 8°. Οι ατομικές ρυθμιζόμενες ακίδες αναστολής με λαστιχένια καπάκια επιτρέπουν τη χρήση όλων των κοινών μοντέλων φορητών υπολογιστών, μίξερ, συσκευών αναπαραγωγής CD κ.λπ. Τα προστατευτικά στηρίγματα για τη συσκευή περιλαμβάνονται στο πεδίο παράδοσης.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Καταλληλότητα

Τύπος


Μέγεθος

Μέγιστο ύψος

Ελάχιστο ύψος


Λειτουργίες

Ρυθμιζόμενο ύψος


Ιδιότητες

Μεταφορική ικανότητα

8 kg


Υλικό

Υλικό

Αλουμίνιο, Χάλυβας


Διαστάσεις και βάρος

Βάρος

2,6 kg

Καθαρό βάρος (χγρ.)

2,6

Ύψος (χλστ.)

245

Πλάτος (χλστ.)

303


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Γερμανία


Προτεινόμενα αξεσουάρ