Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Αποσυσκευασμένο μόνο
Συμφωνία

Boss Katana 50 Gen 3 Modelling Combo

4,95
Αποσυσκευασμένο μόνο
Συμφωνία

Boss Katana 50 Gen 3 Modelling Combo

4,95
Συμπαγής σύνθετος ενισχυτής 50 watt με προσαρμοσμένο ηχείο 12 ιντσών, εξελιγμένος ήχος Tube Logic, χαρακτήρες 12 amp, εφέ BOSS ενσωματωμένος, προηγμένη συνδεσιμότητα και πολλά άλλα. Με το Katana Gen 3, η διάσημη σειρά ενισχυτών σκηνής BOSS...
Αποσυσκευασμένο μόνο
Με την αρχική συσκευασία
Νέο, αχρησιμοποίητο προϊόν στην αρχική του συσκευασία. 100% λειτουργικό και χωρίς σημάδια φθοράς. Πλήρης, τουλάχιστον 2ετής εγγύηση. Το προϊόν αγοράστηκε, αποσυσκευάστηκε και επιστράφηκε σε αχρησιμοποίητη κατάσταση σε άλλους πελάτες ή αποσυσκευάστηκε για σκοπούς επιθεώρησης ή φωτογράφησης μόνο για το eshop.
Διάβασε περισσότερα
Στο απόθεμα 1 τεμάχια
Θα στείλουμε αύριο ,
Παράδοση το νωρίτερο 29.10.2024
323,49 €
335,61 €
- 4 %
Modelling Combo Boss Katana 50 Gen 3 Modelling Combo (Αποσυσκευασμένο μόνο)

Boss Katana 50 Gen 3 Modelling Combo

323,49 €
335,61 €
- 4 %

Κωδικός προϊόντος: 962587 | ID: 962587

Boss Katana 50 Gen 3 Modelling Combo

Αποσυσκευασμένο μόνο
Με την αρχική συσκευασία
Νέο, αχρησιμοποίητο προϊόν στην αρχική του συσκευασία. 100% λειτουργικό και χωρίς σημάδια φθοράς. Πλήρης, τουλάχιστον 2ετής εγγύηση. Το προϊόν αγοράστηκε, αποσυσκευάστηκε και επιστράφηκε σε αχρησιμοποίητη κατάσταση σε άλλους πελάτες ή αποσυσκευάστηκε για σκοπούς επιθεώρησης ή φωτογράφησης μόνο για το eshop.

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Συμπαγής σύνθετος ενισχυτής 50 watt με προσαρμοσμένο ηχείο 12 ιντσών, εξελιγμένος ήχος Tube Logic, χαρακτήρες 12 amp, εφέ BOSS ενσωματωμένος, προηγμένη συνδεσιμότητα και πολλά άλλα.

Με το Katana Gen 3, η διάσημη σειρά ενισχυτών σκηνής BOSS εξελίσσεται για να ανεβάσει τις φιλοδοξίες σας για την κιθάρα στο επόμενο επίπεδο. Οι νέες βελτιώσεις του Tube Logic εμπλουτίζουν την βασική πλατφόρμα με ακόμη μεγαλύτερο ήχο, αίσθηση και απόκριση, συμπεριλαμβανομένου ενός εκφραστικού χαρακτήρα ενισχυτή Pushed που θα λατρέψουν οι θαυμαστές που θα διαλυθούν. Η εφαρμογή BOSS Tone Studio έχει επίσης ενημερωθεί, κάνοντας τον απομακρυσμένο ενισχυτή και τη ροή εργασιών επεξεργασίας εφέ πιο διαισθητική από ποτέ. Φορτωμένο με εμπνευσμένα ηχητικά εργαλεία και ποικίλες επιλογές συνδεσιμότητας, το Katana Gen 3 είναι το απαραίτητο επίκεντρο για ηχογράφηση στούντιο, ζωντανή απόδοση και καθημερινή εξάσκηση.
Το μοντέλο Katana-50 Gen 3 επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ γροθιάς και φορητότητας, προσφέροντας ισχύ Class AB 50 watts σε έναν συμπαγή συνδυασμό 1x12.

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Ενισχυτής Katana τρίτης γενιάς με εξελιγμένο ήχο και εκφραστικότητα Tube Logic
  • Συνδυαστικός ενισχυτής 50 watt για στάδια με προσαρμοσμένο ηχείο 12 ιντσών
  • Έξι χαρακτήρες ενισχυτή—συμπεριλαμβανομένου του τύπου Pushed που αναπτύχθηκε πρόσφατα—συν μια επιλέξιμη παραλλαγή για κάθε
  • Πέντε ανεξάρτητες ενότητες εφέ: Booster, Mod, FX, Delay και Reverb
  • Τέσσερις μνήμες ρύθμισης τόνου για την αποθήκευση όλων των ρυθμίσεων ενισχυτή και εφέ
  • Έλεγχος ισχύος για επίτευξη τόνου και απόκρισης με στροφαλοφόρο ενισχυτή σε χαμηλές εντάσεις
  • Ενημερωμένη εφαρμογή Boss Tone Studio (Windows/macOS) για απομακρυσμένη επεξεργασία από υπολογιστή ή φορητή συσκευή
  • Κατεβάστε και μοιραστείτε ήχους Katana στο BOSS Tone Exchange
  • Συμβατό με ήχους που δημιουργήθηκαν σε προηγούμενα μοντέλα Katana της κατηγορίας σκηνής

Ευέλικτη Συνδεσιμότητα

  • Power Amp In για προενισχυτές, μοντελοποιητές και πολλαπλά εφέ
  • Υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών και έξοδος USB με ήχο ντουλαπιού με βάση IR
  • Εγγραφή/αναπαραγωγή κομματιών σε λογισμικό παραγωγής μουσικής σε υπολογιστή ή φορητή συσκευή* μέσω USB-C®

*Δεν είναι εγγυημένη η συμβατότητα με όλες τις συσκευές και το λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Επιλογές επέκτασης

  • Βάλες για έως και δύο ποδοδιακόπτες και ένα πεντάλ έκφρασης
  • Προαιρετικός διπλός προσαρμογέας ήχου MIDI Bluetooth® (BT-DUAL) για ασύρματη αναπαραγωγή ήχου από φορητή συσκευή και απομακρυσμένη επεξεργασία από την εφαρμογή BTS (iOS/Android)

BOSS Tone Studio

  • Πρόσφατα ενημερωμένη διεπαφή για μια πιο διαισθητική ροή εργασίας
  • Προσαρμόστε τα ενσωματωμένα εφέ με πάνω από 60 premium τύπους BOSS
  • Λεπτομερή εργαλεία επεξεργασίας ενισχυτή και εφέ, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων ελέγχου παραμέτρων σε βάθος, της σειράς εφέ και πολλά άλλα
  • Τρεις επιλογές Resonance Cabinet: Vintage, Modern και Deep
  • Προσαρμόστε τον ήχο ντουλαπιού που βασίζεται σε υπέρυθρες για τα ακουστικά και τις εξόδους εγγραφής USB
  • Τρεις ρυθμίσεις περιγράμματος και πολλαπλά EQ για τη διαμόρφωση του συνολικού τόνου
  • Αποθηκεύστε και οργανώστε Livesets για διαφορετικές εφαρμογές αναπαραγωγής

Με την υποστήριξη της προηγμένης αρχιτεκτονικής ενισχυτή Tube Logic και της αντιδραστικής ισχύος Class AB, η σειρά BOSS Katana έχει γίνει πρότυπο για κιθαρίστες παντού από την κυκλοφορία της το 2016. Οι ενισχυτές Katana ενσωματώνουν δεκαετίες γνώσεων ανάπτυξης BOSS, παρέχοντας επαγγελματικό ήχο εμπνευσμένο από σωλήνα σε συνδυασμό με σύγχρονο πλεονεκτήματα όπως εφέ επί του σκάφους, ανάκληση μνήμης με ένα πάτημα, προσαρμογή σε βάθος ήχου και μειωμένο βάρος. Το Katana Gen 3 ανεβάζει τη γκάμα με ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια και ευελιξία, φέρνοντάς σας μια εμπειρία παιχνιδιού που πηγαίνει εκεί που κανένας άλλος ενισχυτής δεν μπορεί.


Το Tube Logic αναδημιουργεί τα κυκλώματα σωλήνων και όλες τις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις του σε επίπεδο εξαρτημάτων, βάζοντας τον πολυπόθητο τόνο και την αίσθηση των κλασικών σχεδίων ενισχυτή σωλήνων κάτω από τα δάχτυλά σας. Η προσέγγισή μας συνεχίζει να εξελίσσεται με βελτιώσεις στους πέντε χαρακτήρες ενισχυτή που είναι διαθέσιμοι σε προηγούμενα μοντέλα Katana, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού τύπου Brown υψηλής απολαβής. Ο νέος χαρακτήρας Pushed προβάλλει τις εσωτερικές δυναμικές βελτιώσεις με το ευχάριστο κέρδος που ανταποκρίνεται στην αφή ενός καθαρού συνδυασμού που οδηγεί σε αρμονικό κορεσμό. Και οι έξι χαρακτήρες ενισχυτή περιλαμβάνουν μια επιλέξιμη παραλλαγή, δίνοντάς σας 12 διακριτικούς τόνους για να υποστηρίξετε κάθε μουσικό στυλ.

Όπως γνωρίζει κάθε λάτρης του ενισχυτή σωλήνων, ο ήχος γίνεται πλουσιότερος, πληρέστερος και ανταποκρίνεται περισσότερο καθώς ανεβάζετε την ένταση. Δυστυχώς, είναι επίσης πολύ δυνατό για πολλές καταστάσεις παιχνιδιού. Ένας εξωτερικός εξασθενητής ισχύος είναι μια κοινή λύση, αλλά μπορεί να εισάγει τεχνουργήματα που χρωματίζουν τον τόνο και την αίσθηση του ενισχυτή. Το ενσωματωμένο Power Control στο Katana Gen 3 προσφέρει το καλύτερο από όλους τους κόσμους, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε έμπνευση με στροφαλοφόρο ενισχυτή χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στον ήχο. Απλώς γυρίστε το κουμπί του πίνακα για να αξιοποιήσετε με διαφάνεια το επίπεδο για τα πάντα, από ζωντανή σκηνή έως καθημερινές εμπλοκές στο υπνοδωμάτιο.

Το Katana Gen 3 διαθέτει πέντε κατηγορίες ταυτόχρονων εφέ φορτωμένων με βασικές επιλογές από την ιστορική βιβλιοθήκη BOSS. Οι ενότητες Booster, Mod, FX, Delay και Reverb προσφέρουν βελτιωμένη ποιότητα ήχου, χειριστήρια παραμέτρων grab-and-go και τρεις παραλλαγές το καθένα για πρόσβαση σε 15 μοναδικά εφέ. Το BOSS Tone Studio ξεκλειδώνει πρόσθετες δυνατότητες, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα ενσωματωμένα εφέ από 60 διαφορετικούς τύπους και να τροποποιήσετε τις επιλογές σε βάθος που δεν είναι διαθέσιμες από τον πίνακα του ενισχυτή. Και όταν έχει εγκατασταθεί ο προαιρετικός προσαρμογέας Bluetooth Audio MIDI Dual Adapter, μπορείτε να επεξεργαστείτε ασύρματα ήχους στη συναυλία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή επεξεργασίας BTS στο smartphone σας.

Το BOSS Tone Studio για Katana Gen 3 προσφέρει νέες οπτικές βελτιώσεις και επιλογές προσαρμογής γραφικών που κάνουν τη δημιουργία του τόνου σας πιο γρήγορη και πιο διαισθητική. Εξερευνήστε τα εργαλεία επεξεργασίας ενισχυτή και εφέ, αλλάξτε τη σειρά των εφέ και διαμορφώστε τον συνολικό ήχο με τον έλεγχο τριών κατευθύνσεων Contour και τα πολλαπλά EQ. Κλήση σε ρυθμίσεις και συμπεριφορές σε όλο το σύστημα. Και οργανώστε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για όλες τις συναυλίες σας. Έχετε επίσης πρόσβαση στο BOSS Tone Exchange, όπου μπορείτε να κατεβάσετε επαγγελματικές ρυθμίσεις και να μοιραστείτε ήχους με την παγκόσμια κοινότητα Katana.

Το Katana-50 Gen 3 προσφέρει πολλά ισχυρά εργαλεία για τον έλεγχο των ήχων σας. Οι τέσσερις μνήμες ρύθμισης τόνου σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε πλήρεις ρυθμίσεις ενισχυτή/εφέ και να τις ανακαλείτε με ένα άγγιγμα. Και με ποδοδιακόπτες και πεντάλ έκφρασης, μπορείτε να αλλάζετε μνήμες από απόσταση και να ελέγχετε μια ποικιλία προσαρμοσμένων εργασιών που έχετε ρυθμίσει στο BOSS Tone Studio.

Μαζί με την αυτόνομη λειτουργία του, το Katana-50 Gen 3 είναι επίσης μια εξαιρετική οθόνη για μια εξωτερική ρύθμιση, όπως μια πεταλίνα απευθείας στο PA. Απλώς συνδεθείτε στην υποδοχή Power Amp In για να παρακάμψετε τον προενισχυτή Katana και χρησιμοποιήστε το άεργο τμήμα ισχύος Κατηγορίας AB για να ενισχύσετε οποιοδήποτε μοντέλο ή εξωτερικό προενισχυτή.

Το Katana-50 Gen 3 περιλαμβάνει συνδεσιμότητα για να καλύψει κάθε ανάγκη. Συνδέστε ακουστικά για να εξασκηθείτε αθόρυβα με στερεοφωνικό ήχο. Και ηχογραφήστε στο αγαπημένο σας λογισμικό μουσικής σε υπολογιστές και κινητές συσκευές μέσω USB-C. Όλες οι έξοδοι ήχου διαθέτουν ήχο ντουλαπιού με βάση IR για εξαιρετικό άμεσο ήχο, με τρεις τύπους Air Feel και δύο προσαρμόσιμες ρυθμίσεις στο BOSS Tone Studio.

Καταλληλότητα
Λειτουργίες

Αριθμός καναλιών

2

Ηχεία

12"

Αριθμός εφέ

3

Βρόχος εφέ

Αριθμός εισροών

3

MIDI διεπαφή

Bluetooth

Περιοριστής

Ιδιότητες

Ισχύς (Βατ)

50

Είσοδοι και έξοδοι

MP3 / Line In

AUX IN

Ναι

Είσοδος μικροφώνου

Είσοδος ποδοδιακόπτη

Έξοδος ακουστικών

Έξοδος σε εξωτερικό ηχείο

Έξοδος DI

USB

Έξοδος γραμμής (Line-Out)

Ναι

Είσοδοι

AUX IN, Amp IN Jack 6,3mm, Jack 6,3mm, POWER AMP IN, Ποδοδιακόπτης (2 x)

Έξοδοι

Headphone Jack 6,3mm

Εφφέ

Ενσωματωμένα εφέ

Reverb

Συμπιεστής

Συσκευασία

Η συσκευασία περιέχει

Παροχή ρεύματος

Λειτουργία με μπαταρία

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

240V

Αξεσουάρ

Ποδοδιακόπτης περιλαμβάνεται στη συσκευασία

Διαστάσεις και βάρος

Πλάτος (χλστ.)

470

Ύψος (χλστ.)

398

Βάθος (χλστ.)

238

Βάρος

11,6 kg

Χώρα

Χώρα προέλευσης

Μαλαισία

4,95 / 5

Με βάση τον αριθμό των κριτικών: 23

4 1
3 0
2 0
1 0

Όλες οι κριτικές προέρχονται από επαληθευμένους πελάτες που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν από εμάς στο παρελθόν.

Н

НАДЕЖДА Т.

bg Σημαία

Βουλγαρία

16.10.2024

Βαθμολογημένη παραλλαγή

G

Goran E.

hr Σημαία

Κροατία

15.10.2024

Βαθμολογημένη παραλλαγή

Best clean sound

Αυτόματη μετάφραση

Αυτή η κριτική δεν μπορεί να μεταφραστεί.
Π

Πελάτης

sk Σημαία

Σλοβακία

14.10.2024

Βαθμολογημένη παραλλαγή

F

Frane K.

hr Σημαία

Κροατία

08.10.2024

Βαθμολογημένη παραλλαγή

V

Vladimir D.

hr Σημαία

Κροατία

24.09.2024

Βαθμολογημένη παραλλαγή