Επίλεξε τη χώρα παράδοσης

Τα νέα

Anchor Stranded Cotton 01204 8 μ. Νήματα κεντήματος

Κλωστή κεντήματος. Το Anchor Stranded Cotton είναι ένα ανώτερο νήμα κεντήματος 6 κλώνων από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι. Είναι διπλό μερσερίζ με αποτέλεσμα λαμπρή λάμψη, μοναδική απαλότητα και έντονη αντανάκλαση φωτός. Διατίθεται σε διάφορες...
Νήματα κεντήματος Anchor Stranded Cotton 01204 8 μ. Νήματα κεντήματος

Anchor Stranded Cotton 01204 8 μ. Νήματα κεντήματος

1,39 €

Κωδικός προϊόντος: 4635000-01204 | ID: 1139767

Anchor Stranded Cotton 01204 8 μ. Νήματα κεντήματος

Αυτή είναι η μετάφραση λογισμικού που μπορεί να περιέχει ασυνέπειες:

Κλωστή κεντήματος. Το Anchor Stranded Cotton είναι ένα ανώτερο νήμα κεντήματος 6 κλώνων από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι. Είναι διπλό μερσερίζ με αποτέλεσμα λαμπρή λάμψη, μοναδική απαλότητα και έντονη αντανάκλαση φωτός.

Διατίθεται σε διάφορες εντυπωσιακές μασίφ αποχρώσεις. Κάθε κουβάρι 8 μέτρων διαθέτει μια «ελεύθερη» κατασκευή, επιτρέποντας την αφαίρεση του τέλειου μήκους από το κουβάρι χωρίς να διαταράσσεται το ίδιο το κουβάρι. Αυτή η κατασκευή κάνει το Anchor Stranded Cotton ιδιαίτερα ευέλικτο σε όλους τους τύπους κεντημάτων και δεν είναι περίεργο ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νήματα κεντήματος στον κόσμο!

Ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών κεντήματος, συμπεριλαμβανομένης της σταυροβελονιάς σε διάφορες μετρήσεις υφασμάτων, κεντήματος ελεύθερου στυλ, εργασιών σε καμβά και πολλών άλλων μορφών κεντήματος με μετρημένη κλωστή.

Παράμετροι και προδιαγραφές

Ιδιότητες

Χρώμα σύμφωνα με τον κατασκευαστή

01204


Υλικό

Υλικό

Βαμβάκι

Προδιαγραφές υλικού

Βαμβάκι (100 %)


Συσκευασία

Αριθμός στη συσκευασία (τεμ.)

1


Διαστάσεις και βάρος

Μήκος


Χώρα

Χώρα προέλευσης

Ουγγαρία


Προτεινόμενα αξεσουάρ